Az öntapadós etikett címkék, vonalkódok, termékismertető mutációk a csomagolások elengedhetetlen részei, melyeket szabályoknak megfelelően köteles a forgalmazó feltüntetni egy adott terméken. A címkék a csomagolások méretétől, alakjától és anyagától függően, többféle módon kerülnek legyártásra. Figyelembe kell venni azt is, hogy a termék csomagolását milyen külső környezeti hatások érik (napfény, nedvesség, por).

Mindezek miatt a különböző alapanyagokra különféle technológiával, eltérő méretben és formában gyártunk öntapadós címkéket.
Lehetőség van sorszámozásra, egyedi vonalkód generálásra, és termékismertető mutációk készítésére is. Az öntapadós címke alapesetben, nem víztaszító és nem napfényálló a felülete. Az egy lapra felrendezhető címke száma függ a címkék nagyságától.
Ha egyedi kérése van (formastancolás, formára riccelés, víztaszító felület, víztiszta vinil), kérjen információt, árajánlatot e-mailen vagy telefonon.
Alappapír: fehér, öntapadós papír, felülete matt vagy fényes.
A POLU PRESS nyomda vállalja papír vagy vinyl alapú matricák bármekkora méretben való nyomtatását, az apró címkéktől a falakat beborító óriás fóliáig.


Teljeskörű nyomdai szolgáltatás
8000 Székesfehérvár, Seregélyesi út 113.
Telefon: 06/22 514 100/153 m.
Mobil: 06/20 9415 341, 06/20 9415 342
e-mail: polu@szvk.hu, polu2@szvk.hu
polupress 2013 © | LUDVÁN Design - Székesfehérvár